HEXA-Drohne führte eine Flugshow in Tokyo durch

HEXA hat in Tokio eine beeindruckende Flugshow mit einem fliegenden Auto durchgeführt! Verpassen Sie nicht diese außergewöhnliche Show, die die Grenzen der Technologie auslotet.

HEXA-Drohne führte eine Flugshow in Tokyo durch
Yayınlama: 18.05.2024
Düzenleme: 20.05.2024 15:37
1
A+
A-

„HEXA“ Uçan Araba Tokyo’da Gösteri Uçuşu Yaptı

ABD merkezli „Lift Aircraft“ şirketi tarafından üretilen tek kişilik „HEXA“ adlı uçan araba, Japonya’nın başkenti Tokyo’da gerçekleştirilen teknoloji fuarında dikkat çekici bir gösteri uçuşu gerçekleştirdi.

İlk Uçuşunu Japonya’da Gerçekleştirdi

18 pervaneye sahip olan ve 196 kilogram ağırlığındaki HEXA, Tokyo Big Sight Kongre Merkezi’nde düzenlenen „SusHi Tech Tokyo 2024“ teknoloji fuarında ülkedeki ilk gösteri uçuşunu gerçekleştirdi. Uçan araba, 4,5 metre genişliğinde ve 2,6 metre yüksekliğinde olup, ABD Hava Kuvvetleri’nde görev yapmış olan LIFT Aircraft’in Baş Pilotu Jace Digit McCown tarafından 10 metre yüksekliğe kadar çıkarıldı. Gösteri uçuşu, 500 ziyaretçi tarafından ilgiyle izlendi.

Yeni Nesil Ulaşım Araçları Olarak Görülüyor

Tokyo’daki yerel yetkililer ve fuar organizatörleri, uçan arabaların geleceğin insan taşımacılığında önemli bir rol oynayacağını belirtiyor. Trafik yoğunluğunu azaltmada ve afet bölgelerine malzeme taşımasında etkili olabileceği düşünülen uçan arabaların, ilerleyen dönemde daha da yaygınlaşması bekleniyor.

Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.